Singirullid on mõnusaks vahepalaks või lihtsalt niisama näksimiseks kõige paremad ning neid on lihtne valmistada.
Valmistamiseks on vaja:
- 100 g Serrano sinki
- 100 g Riccotat
- 2 spl majoneesi
- 10 g värskelt riivitud parmesani
- Soola
- Sidrunipipart
- Sidrunimahla
Valmistusaeg:
Sega täidise komponendid omavahel, maitsesta kergelt soola, sidrunipipra ning vähese sidrunimahlaga. Lõpuks keera täidis singiviilu sisse. Lase rullidel enne serveerimist veidi külmkapis seista, et maitsed ühtlustuksid. Kui soovid, serveeri samalt taldrikult ka mõned magusad meloniviilud.
Nipp: Ühest singiviilust on mugav valmistada ka üks rull. Aga süüa on mõnus, kui üks suurem viil lõigata neljaks, siis valmib täpselt suurepärane amps.
PS! See tummine täidis sobib hästi ka prosciutto ehk parma singiga.
Meeldivat kokkamist!
- Jaanika
No comments:
Post a Comment