Tuesday, October 16, 2012

Merevaigu magustoit

Vahelduseks mõtlesime pakuta midagi teie magusaisule. Lihtne ja kiirelt valmiv merevaigu magustoit on ideaalne roog selleks.

Kogus: kuuele

Koostis:
200 g   sulatatud juustu Merevaik
2 dl      35% rõõska koort
1 dl      tuhksuhkrut
1 tl       vanillisuhkrut
150 g    Digestive-küpsiseid
100 g    vaarikad

Valmistamine:
Mikserda sulatatud juust kreemjaks.
Vahusta rõõsk koor.
Sega sulatatud juust, rõõsk koor, tuhksuhkur ja vanillisuhkur.
Vala magustoidupokaalide põhja veidi kreemi, raputa kiht murendatud küpsiseid ja lao peale mõned vaarikad. Tee nii veel üks kiht.
Kata pokaalid toidukilega ja hoia enne serveerimist 2 tundi või kuni üle öö külmkapis.

Lõbusat kokkamist! :)

-Kristel

No comments:

Post a Comment