Monday, October 22, 2012

Krõbedad ahjukartulid

Hei! Praegu on meil siis vaheaeg, mis on loomulikult väga hea, sest saame natuke puhata. Otsustasin võtta veidi aega ning jagada teiega üht ahjukartulite retsepti. Tulemus peaks olema väga maitsev.

Vaja on:

  • väiksemaid kartuleid
  • soola
  • küüslaugupipart
  • õli
Valmistamine:

Esmalt pese ja koori kartulid. Lõika need pikkupidi sektoriteks. Seejärel kuivata kartulid ning pane need kaussi. Sega hulka veidi õli, maitsesta küüslaugupipra ja soolaga. Algul küpseta kartuleid 175-200 kraadises ahjus, kuni nad on pehmed. Kui kartulid on peaaegu valmis, tõsta ahju kuumus 225 kraadi peale - see aitab neil krõbedamaks ja pruunimaks minna.
Kõrvale sobib hästi näiteks kurgi-tomati-hapukoore salat.

Laske hea maitsta!













- Helen

No comments:

Post a Comment