Sunday, November 4, 2012

Argipäeva kerge kana-riisiwok

Maitsev ja kiire wok õhtusöögiks. Eriti maitsev on see kodumaisete metsaseentega, nagu kukeseened või puravikud.

Kogus: neljale

Valmistus aeg: 30 minutit

Koostis:
150 g               riis
1 tk                 sibul
2 küünt            küüslauk
2 tk                 kanafilee
2 tk                 tomat
2 sl                  õli
100-150 g        kukeseened, puravikud või šhampinjonid
1 dl                 tšillikaste
2 sl                 petersellilehti
poole sidruni mahl
sool

Valmistamine:
Keeda riis pehmeks ja nõruta. Koori ning viiluta sibul, purusta küüslauguküüned. Lõika kanafileed viiludeks ja tomatid kuubikuteks. Pressi sidrunist mahl välja. Kuumuta wok-pannil õli, prae sibulat ja küüslauku 2-3 minutit. Lisa kanaviilud ja pruunista. Kalla juurde sidrunimahl ning kuumuta 3-4 minutit. Seejärel lisa tomatikuubikud, tükeldatud seened ja tšillikaste ja maitse järgi soola, sega läbi. Pane juurde riis ning kuumuta kõike koos 2 minutit. Puista peale hakitud peterselli ja serveeri kohe.

Mõnusaid maitseelamusi!

-Kristel

No comments:

Post a Comment