Monday, November 12, 2012

Vürtsikas krevetikarri

Otsustasin teile täna pakkuda midagi ebatavalist. Seekord kostitan teid laktoosi- ja gluteenivaba roaga. Toit valmib kiiresti ning on pealekauba ka maitsev.

Kogus:
neljale

Koostis:
500 g          külmutatud kooritut krevette
1 tk            sibul
2 tk            küüslaugu küünt
4 cm jupp   värsket ingverijuurt
2 sl            oliivõli
1 tl             kollajuurt ehk kurkumit
1 tl             paprikapulbrit
400 g         konservitud purustatud tomatit
2 sl            tšillikastet
1 sl            fariinsuhkrut
0.5 tl          soola

Valmistamine:
Kui kasutad külmutatut krevette, siis sulata need esmalt ja nõruta hoolega. Koori ja haki sibul ning küüslauk. Riivi ingver. Kuumuta sibul, küüslauk ja ingver kergelt õlis läbi. Sega juurde kollajuur ja paprikapulber, kuumuta läbi. Lisa purustatud konservitud tomatid, tšillikaste, suhkur ja sool. Kuumuta kaste 5 minutit. Lisa nõrutatud krevetid ja kuumuta läbi. Jaota kaste kaussidesse ja serveeri kohe koos väikse leivaga.

-Kristel

No comments:

Post a Comment